Hodnocení obchodu

4,9 1124 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1071x
4
47x
3
0x
2
4x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora | 16.1.2019
Jeden den objednáno, druhý den připraveno k vyzvednutí.
KH Avatar autora | 16.1.2019
Objednala jsem zatím poprvé, zboží došlo v pořádku a objednávka byla vyřízena cca během 4 dnů. Jen mě mrzí že zboží které mne zaujalo a chtěla jsem si ho objednat podruhé nebylo na skladě. Fakturu jsem obdržela hned po zaplacení.
Avatar autora | 16.1.2019
Vřele doporučuji :-)
VV Avatar autora | 14.1.2019
jsem spokojena,jeden objednáno,druhý den k vyzvednutí. Super
LD Avatar autora | 13.1.2019
Jsem spokojená
L Avatar autora | 13.1.2019
doporučuji, objednávka byla vyřízena rychle, zboží bylo pečlivě zabalené, vše proběhlo ok
AD Avatar autora | 13.1.2019
Velká spokojenost , nakupuji docela často.
JF Avatar autora | 12.1.2019
velice spokojená,zboží je super zabalené,aby se nepoškodilo nebo nevylilo a vždy je obchod vzápětí vyřízen
AL Avatar autora | 12.1.2019
Jsem velmi spokojena, nakupuji zde pokaždé, když potřebuji drogerii.
RB Avatar autora | 12.1.2019
Jsem velmi spokojena,nejvíce mně překvapilo rychlé dodání,vše výborně zabalené,takže za mne super,už jsem i doporučila obchod kamarádkám!
MK Avatar autora | 12.1.2019
Jsem spokojená
IH Avatar autora | 12.1.2019
Maximální spokojenost
PO Avatar autora | 12.1.2019
RS Avatar autora | 12.1.2019
Spokojenost.
DM Avatar autora | 12.1.2019
Ano jsem spokojená. Moc děkuji.
JK Avatar autora | 12.1.2019
100%spokojenost,nakupuji již poněkolikáté a vždy vše v pohodě,rychlé doručení,zboží kvalitně zabaleno.
AH Avatar autora | 12.1.2019
JSEM SPOKOJENA RYCHLI NAKUP RYCHLE ODESLANI
VL Avatar autora | 12.1.2019
Jsem nadmíru spokojen.Doporučuji každému.
IK Avatar autora | 12.1.2019
Nakupuji delsi dobu jsem spokojena. Dobré ceny. Kvalitní výrobky. Objednávka + doručení = Rychlost doporucuji
MR Avatar autora | 12.1.2019
Naprostá spokojenost. Top produkty, skvělé ceny a rychlé doručení. Už jinde nenakupuji.

Stránka 1 z 57 , položek celkem: 1138

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.